Nyanlegg og Landscaping i Bergen

Vi oppretter nye hager og uteområder fra bunnen av. Her legger vi ferdigplen av høy kvalitet, lager gangveier, dammer og andre ønskede elementer. Tett dialog med våre kunder, før og under arbeidet, legger premissene for at kunden skal være fornøyd med vårt arbeid.


Legge ferdigplen

Ferdiggress gir ditt uteområde nytt liv. Stort sett alle typer ferdigplen dyrkes frem av profesjonelle gartnere, og går gjennom regelmessig gjødsling og pleie. Dette gir gresset en god kvalitet og et pent utseende. Har du bestilt ferdigplen hjelper gjerne våre fagfolk deg med å legge gresset på en rask og kvalitetssikker måte - for et godt resultat.


Beplantning av busker og trær

Busker og trær plantes etter avtale. Vi sørger for gode vekstvilkår ved å jobbe stegvis for et tilfredsstillende resultat. Før planting sørger vi for at betingelsene ligger til rette slik at ikke ugress kan vokse gjennom jordlaget. Mye stein og ujevnt underlag planeres ut med finere stein masser før man legger jordskitet, deretter legger vi en god vekstjord og gjødsler jorden for å legge til rette for at plantene skal trives og vokse.


Mur, trapp og heller av skiferstein, betongstein eller naturstein

Har du behov for muring? La våre fagfolk hjelpe deg med ditt mureprosjekt. Vi kan bistå deg som har et ønske om å utbedre uteområdet med en flott mur i naturstein, eller en flott trapp i skiferstein. Uansett visjon ønsker vi å hjelpe deg med å møte ditt ønske.


Legging av asfalt i uteanlegget

Vi kan også bistå deg som har behov for asfaltering i hagen eller uteanlegget. Dette kan være alt fra å reparere hull, til å legge opp en god infrastruktur for de gående, spesielt egnet for borettslag og parker. For deg som privatperson kan det være aktuelt med en asfaltert oppkjørsel eller gårdsplass. Et asfaltert uteområde sørger for god holdbarhet og reduserer mengden grus og jord som kan komme inn i huset.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre tjenester. Vi kommer gjerne på gratis befaring slik at vi kan gi deg et godt og skreddersydd tilbud.