Vaktmestertjenester i Bergen - enkeltoppdrag og etter avtale

Dersom du har behov for vaktmestertjenester, kan vi hjelpe deg. Nattland Hage Og Anlegg AS utfører blant annet trappevask/gangvask, kosting/blåsing av anlegg, støvsuging av tepper, lyspæreutskiftning og fasadevask.

Vask av bosscontainere / søppelcontainere


Søppel fører ofte med seg en del urenheter og lukt som kan tiltrekke seg skadedyr. For å forebygge eventuelle problemer tilknyttet dyr og andre ubeleiligheter kan det være gunstig å bestille renhold av søppelcontaineren. Våre fagarbeidere har lang erfaring og sørger for god rengjøring som følger alle miljøforskrifter. Vi bistår alle som har mindre eller større behov for vask av containere, og setter gjerne opp faste avtaler for deg som representerer borettslag eller bedrift.

Trapp- og gangvask


Trapper og ganger er ofte utsatt for skitt og lort som klarer å klamre seg til skoene i løpet av dagen. Rene trapper og ganger gir et godt førsteinntrykk og sørger for at det blir mindre møkk med inn i din leilighet. Vi hjelper deg gjerne med å sette opp faste avtaler til en gunstig pris for ditt borettslag eller din bedrift.

Fasadevask

Vi utfører fasadevask.