Gravemaskin i Bergen

Har du prosjekter du ønsker å sette ut i livet? Vi tar på oss gravearbeid og kan hjelpe deg som har behov for flytting og graving av jord i forbindelse med oppsetting av tilbygg, garasje og utvidelse av sokkeletasje.


Dreneringsarbeid

Ta umiddelbar kontakt hvis du oppdager dårlig drenering av din grunnmur. Venter du for lenge med drenering kan du risikere alvorlige og betydelige skader i form av oversvømmelse og vannskader. Det kan bli både dyrt og føre til tap av viktig møblement og minner som er lagret i kjelleren.

Våre kompetente fagarbeidere sørger for en kvalitetssikker drenering av grunnmur. På den måten sørger vi for at du unngår fuktskader, soppdannelser eller andre påvirkninger på inneklimaet.


Legging av naturstein

Ønsker du å gi et spennende uttrykk til ditt uteområde? Vi utfører natursteinsarbeid både for privat og offentlig virksomhet i hele Bergen. Dekorasjon og bruk av naturstein kan bli en flott del av din hage eller grøntområder, og de passer godt til de fleste stilarter. Våre fagarbeidere sørger for et godt stykke arbeid med flott finish.


Utstyr til gravemaskin:

Piggmeisel, graveskuffe, pusseskuffe, grøfteskuffe, tømmer/stein klype og rive.

Uansett hvilket prosjekt du har, kan du bestille gratis befaring hos oss. Ta kontakt for mer informasjon om våre gravetjenester.

Gravmaskinarbeid i Bergen