Snøbrøyting

Ved hjelp av vår lille kompaktlaster/hjullaster kommer vi til der traktorer og biler må gi opp - for eksempel på gårdsplasser og i smale gater.


Snøbrøyting - 24 timers brøyteberedskap

Været er i stadig endring og på vinterstid vil det naturligvis være et ekstra behov for å fjerne snømassene som har blitt til i løpet av dagen eller kvelden i forveien. Nattland Hage og Anlegg tar på seg oppdrag fra privat og offentlig virksomhet, i hele Bergensområdet. På vinterstid har vi 24 timers brøyteberedskap og kommer gjerne på kort varsel.


Håndmåking av trapper og stikkveier

For de stedene vi ikke kan benytte mekaniske verktøy, kan vi også bidra med manuell håndmåking. Dette er spesielt relevant for deg som ønsker å fjerne snøen fra inngangspartiet, trapper eller stikkveier.


Strøing og salting

Forebyggende arbeid bør forekomme når det er fare for snø og glatt føre. Våre fagarbeidere utfører salting og strøing i hele Bergen. Jobben utføres ved hjelp av dedikerte maskiner, og en arbeidsstokk som gjør sitt beste for å sikre god ferdsel til og fra eiendom. Vi salter og strør hovedsakelig etter faste kontrakter, men du kan også bestille våre tjenester etter behov. På den måten får du hurtig hjelp når det skulle lave ned. I tillegg kan vi også fylle opp og levere strøkasser.


Ta kontakt med oss for mer informasjon om snøbrøyting i Bergen.