Vedlikehold av grøntanlegg i Bergen

Vi tilbyr vedlikehold av grøntområder vår, sommer, høst. Hos oss kan du få hjelp til beskjæring av hekker, busker, trær, plenklipping, kalking, gjødsling, ugressluking og annet vedlikeholdsarbeid.


Beskjæring av hekker, busker og trær

Busker, trær og hekker trenger ofte trimming for å se velstelt ut og ha kontoll over plantens størrelse. Vi fjerner gamle greiner, og former gjerne hekker og busker slik at de får en mer estetisk stil som passer til omgivelsene. For frukttrær kan vi i tillegg klippe på en slik måte som fører til mer lys til fruktene og redusert utsettelse for soppangrep.


Hold uteområdet fint med plenklipping

La fagfolk ta seg av jobben med plenklippingen. En pen og vakker hage kommer ikke uten god innsats og jevnlig vedlikehold. Varme sommermåneder kan gjøre det nødvendig med klipping av plenen opptil hver femte dag, for å unngå at gresset blir for høyt for klipperen. Vi hjelper deg gjerne i tider hvor det er ekstra behov for assistanse, og kan godt sette opp fast avtale etter ditt ønske.


Bli kvitt ugress som løvetann, kveke og vassarve

Uansett hvor mye innsats du legger i å fjerne ugresset, vil de stort sett alltid finne veien tilbake. Vi hjelper deg gjerne med å luke ugress som har slått rot i din hage eller grøntområde. Med forebyggende arbeid og luking kan mye av jobben være gjort allerede på våren. Vi kan i tillegg sørge for en fin plen også utover sommeren og høsten.


Opprydding av uteområde og grøntområde i Bergen

Et ryddig og pent uteområde er positivt for deg og og dine nærmeste naboer. Våre fagfolk hjelper deg gjerne med å fjerne felte trær, busker og hekker, samt utbedre uteområdet ved å rake grus og fjerne ugunstige vekster.

Ved ekstra behov kan godt hjelpe deg med å legge skifer eller annen belegningstein pådeler av eiendommen.


Kalker før gjødsling

Kalking gjøres helst før du planter i jorden. Hensikten med kalking er å øke jordens pH-verdi slik at den er gjort klar for gjødsling. Våre fagarbeidere utfører kalkingen, og sørger for et godt grunnlag for nye planter og vekster.


Gjødsling gir næring og motstandsdyktige planter

Sørg for god næring til dine planter. Vi hjelper deg med å legge til rette for gode vekstvilkår og med en næringsrik og kvalitetssikker jord. Få et uteområde som er motstandsdyktig mot skadedyr og sopp, samtidig som du får fine og friske planter som trives.